6 tipp, hogy porcaink valóban egészségesek legyenek

Amíg fiatal korban könnyedén és gond nélkül megy a mozgás, nem igazán aggódunk porcaink egészségéért. A kor előrehaladtával azonban már nehezebben mozgunk, lássuk, mit tehetünk, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizzük porcaink egészségét, a tavaszi kirándulóidő közeledtével.

Tovább
Egészség

A testmozgás egész évben fontos, válasszunk kedvünkre téli sportot!

A sportolás fontossága nem csak a tavasztól őszig tartó időszakra vonatkozik. Lényeges, hogy télen se hanyagoljuk a testmozgást, hiszen ilyenkor is szükség van az izomzatunk edzésben tartására, lehetőleg a friss levegőn. Számos téli sport közül választhatunk, mindenki habitusának és lehetőségeinek megfelelően.

Tovább
Mozgás

Hütte gasztroélmény otthon

Egy átsíelt délelőtt után nincs is jobb, mint megpihenni az egyik sípálya menti hüttében és felmelegedni egy forró májgombóc levestől, majd megenni egy igazi osztrák gőzgombócot. Ha itthon is szeretnénk megteremteni az igazi hütte gasztroélményt, könnyedén megtehetjük az alábbi receptekkel.

Tovább
Táplálkozás

Kezdjük fitten az évet!

Ha az elhatározás már megvan, hogy váltunk egy egészen új, az egészségünket szolgáló életmódra, érdemes alaposan átgondolnunk, hogyan, és milyen formában tudunk ennek nekivágni.

Tovább
Mozgás

Termékajánló

Gyógytorna a hétköznapokban

A legtöbb ember életében a gyógytorna akkor kerül előtérbe, mikor már baj van. Ez teljességgel érthető is, hiszen amíg minden jól működik, miért is lenne szükségünk gyógyító tornagyakorlatokra.

Tovább
Mozgás
12

TV

Rádió

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×