Béres mozgás – Főoldal

Novemberi nyereményjátékunk

A D-vitamin egyik érdekessége, hogy a bőrünkben képződik a napfény hatására. Így nyáron jó eséllyel sok-sok D-vitaminra tehetünk szert, de mi a helyzet az őszi-téli időszakban? Miért fontos, hogy évszaktól függetlenül biztosítsuk belőle a kellő mennyiséget szervezetünk számára?

Tovább
Egészség

Mit fogadj meg, ha idén egészségesebben szeretnél étkezni?

A te idei fogadalmaid közt is szerepel az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb táplálkozás, de nincs még pontos terved arra, hogyan valósítsd meg? A gyors és drasztikus változtatások helyett arra biztatunk, hogy fenntartható, szerethető lépésekkel kezdd az életmódváltást, melyeket a saját tempódban a mindennapjaid részévé teszel.

Tovább
Táplálkozás

Ne adjuk meg magunkat a stressznek!

„Nagyon stresszes vagyok mostanában” – szoktuk mondogatni. De pontosan mit is jelent ez, és hogyan tudjuk megakadályozni, hogy a tartós feszültség nyomot hagyjon a szervezetünk működésén?

Tovább
Egészség

Miért fontos a magnézium, ha sportolsz?

Cikkünkben feltérképezzük miért fontos odafigyelnünk testünk megfelelő magnézium-ellátottságára – különösen akkor, ha aktív életet élünk – és hogyan biztosíthatjuk egyszerűen.

Tovább
Mozgás

Maradj formában velünk!

Az ezésvideók legújabb részeiben core- és törzsizom erősítő, valamint teljes testet átmozgató edzéseket hoz nektek Pilisy Zsófia személyi edző, amelyek segítenek formában maradni a nyár alatt.

Tovább
Mozgás
12

Videók

Podcast

×