Mindennapi tornagyakorlatok derékfájás ellen

A kevés mozgással járó, ülő életmódnak sajnos egyik kellemetlen következménye lehet, hogy a gerincet tartó izmaink elgyengülnek.  Ne törődjünk bele!  A hát- és derékfájdalma megelőzhető vagy kezelhető.  Akár napi 20 perces tornával is sokat tehetünk a gerincmenti izmok fejlesztéséért és megerősítéséért.  Gonda-Geszler Cecília gyógytornász és manuálterapeuta által összeállított gyakorlatsor ebben segítségére lehet.  Tartsa magát mozgásban!

Tovább
Mozgás

A szőlő csodája

A szőlő és a kárpát-medencei magyar lét elválaszthatatlanul egybeforrt az elmúlt évszázadok során. Ami pedig első körben mindenkinek eszébe jut itthon a szőlőről, az egészen bizonyosan a jó magyar bor.

Tovább
Táplálkozás

Termékajánló

Nyári kalandra és biciklire fel!

A mozgás bármely életkorban elengedhetetlen része kell, hogy legyen a mindennapjainknak, de bizonyos életkor felett már arra is figyelnünk kell, hogy ennek ízületkímélő formáját válasszuk.

Tovább
Mozgás
12

TV

Rádió

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×