Edzéstippek a szakértőtől – minden korosztálynak

Ha egyedül, segítség nélkül kezdünk el rendszeresen edzeni, sokszor már az első pár alkalom után feladjuk a próbálkozást. Ezért kértük fel Nádas Nóri egészségfejlesztőt, trénert, hogy adjon pár tanácsot a mozogni vágyó kezdőknek és haladóknak.  

Tovább
Mozgás

Hogyan változik meg szervezetünk a korral?

A testünk átalakulása végigkíséri egész életünket – mégis sokan hagyjuk figyelmen kívül a legfontosabb változásokat. Ezért most összegyűjtöttük, hogy mi minden történik bennünk és velünk, miközben múlnak az évek.  

Tovább
Egészség

Termékajánló

6 tipp, hogy porcaink valóban egészségesek legyenek

Amíg fiatal korban könnyedén és gond nélkül megy a mozgás, nem igazán aggódunk porcaink egészségéért. A kor előrehaladtával azonban már nehezebben mozgunk, lássuk, mit tehetünk, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizzük porcaink egészségét, a tavaszi kirándulóidő közeledtével.

Tovább
Egészség

Hütte gasztroélmény otthon

Egy átsíelt délelőtt után nincs is jobb, mint megpihenni az egyik sípálya menti hüttében és felmelegedni egy forró májgombóc levestől, majd megenni egy igazi osztrák gőzgombócot. Ha itthon is szeretnénk megteremteni az igazi hütte gasztroélményt, könnyedén megtehetjük az alábbi receptekkel.

Tovább
Táplálkozás

Mindennapi gyógytorna - Csukló- és kéztorna

Akár napi 5 perces tornával is tehetünk a csukló-és kézizom fejlesztéséért és megerősítéséért. Gonda-Geszler Cecília gyógytornász és manuálterapeuta által összeállított gyakorlatsor ebben segítségére lehet. Tartsa magát mozgásban!

Tovább
Mozgás
12

TV

Rádió

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×