Béres mozgás – Főoldal

Miért fontos a magnézium, ha sportolsz?

Cikkünkben feltérképezzük miért fontos odafigyelnünk testünk megfelelő magnézium-ellátottságára – különösen akkor, ha aktív életet élünk – és hogyan biztosíthatjuk egyszerűen.

Tovább
Mozgás

Maradj formában velünk!

Az ezésvideók legújabb részeiben core- és törzsizom erősítő, valamint teljes testet átmozgató edzéseket hoz nektek Pilisy Zsófia személyi edző, amelyek segítenek formában maradni a nyár alatt.

Tovább
Mozgás

Lendülj formába velünk!

Tartsd magad mozgásban a Béressel! Legújabb fitnesz videósorozatunkban találsz felső-és alsótest erősítő, valamint mobilizáló edzéseket, amelyeket Pilisy Zsófia személyi edző állított össze, és a 4 videó segítségével egész testedet átmozgathatod.

Tovább
Mozgás

Mit fogadj meg, ha idén egészségesebben szeretnél étkezni?

A te idei fogadalmaid közt is szerepel az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb táplálkozás, de nincs még pontos terved arra, hogyan valósítsd meg? A gyors és drasztikus változtatások helyett arra biztatunk, hogy fenntartható, szerethető lépésekkel kezdd az életmódváltást, melyeket a saját tempódban a mindennapjaid részévé teszel.

Tovább
Táplálkozás

Az újévi fogadalmak sikerének titka

Az új év, az új kezdet sok esetben nagyszabású elhatározásokra sarkallhat minket. És bár a változtatás igénye nagyon fontos és hasznos, de az újévi fogadalmak sajnos nem szoktak sokáig tartani és nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Tovább
Egészség

Ne adjuk meg magunkat a stressznek!

„Nagyon stresszes vagyok mostanában” – szoktuk mondogatni. De pontosan mit is jelent ez, és hogyan tudjuk megakadályozni, hogy a tartós feszültség nyomot hagyjon a szervezetünk működésén?

Tovább
Egészség

D-vitamin: minden időben létfontosságú

Különleges vitamin a D betűvel jelzett, hiszen a bőrünkben, napfény segítségével képződik. Csakhogy itt a hűvös idő, egyre több ruhát viselünk, ritkábban süt a nap. És a tartalékok vészesen fogynak…

Tovább
Egészség

Testünk váza: 7 érdekesség a csontjainkról

Testünk váza egy életen át cipeli súlyunkat, mégis alig ismerjük. Tudtad például, hogy a babáknak több csontjuk van, mint a felnőtteknek? Vagy hogy estére akár 1 centivel is alacsonyabbak vagyunk, mint reggel? Összegyűjtöttünk 7 érdekes tényt a csontjainkról.

Tovább
Mozgás

A rugalmas mozgás titka

A mozgékonyság és a rugalmasság olyan tulajdonságok, amelyeket magától értetődő dolognak tekintünk, amíg fittek és egészségesek vagyunk. De mi szükséges ahhoz, hogy mozgásban tartsuk magunkat és sokáig megőrizzük ezen képességeinket? Hogyan segít bennünket ebben egy sivatagból származó gyógynövény?

Tovább
Mozgás

A fáradtságod nyomában: ez állhat a kimerültséged hátterében

Vannak az ember életében olyan időszakok, amikor minden összejön, és nem tudja rendesen kipihenni magát – ilyenkor tiszta az oka annak, hogy miért vagy mindig fáradt. Ha azonban nem tudod megmagyarázni, mitől fáradsz el, mégis folyamatosan kimerült vagy, érdemes lehet elgondolkozni azon, nem állnak-e orvosi okok a háttérben. 

Tovább
Egészség
12

Videók

Podcast

×