Tudjon meg többet!

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Nagyon örülünk, hogy ellátogatott weboldalunkra.

Magyarországon a mozgásszervrendszert érintő betegségek sajnos igen gyakoriak. A csontritkulásban szenvedő betegek száma eléri a 900 ezer főt, a degeneratív porckopás, az artrózis a lakosság 20-25%-át érinti.

A mozgásszervi betegségekkel küzdő betegek ellátása számos társszakma (reumatológia, ortopédia, traumatológia, endokrinológia, családorvostan, rehabilitáció, fizioterápia, pszichológia, mentálhigiéne, stb.), valamint az Ön szoros együttműködését is igényli. 

A „Béres - A mozgás szakértője” program célja, hogy segítse az orvosok és a betegek közötti kommunikációt. Meggyőződésünk, hogy a hatékony információcsere hozzájárul az egészségügyi probléma eredményes kezeléséhez.

Az oldal folyamatosan frissülő tartalmai között bátran válogathat, a praktikus életmód tanácsok és a hasznos orvosi videók mellett megtalálhatja az Önhöz leginkább illő mozgásformát is.

Szeretettel üdvözöljük!

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×