A kalciumban gazdag táplálkozás alapjai

A legfontosabb kalciumforrással nem okozunk meglepetést, hiszen ezek a tej- és a tejtermékek (joghurtok, sajtok, túró, kefir, vaj). Ugyanis jelentős mennyiségben tartalmaznak a csontok épüléséhez szükséges ásványi anyagokat, pl. kalciumot, és egyéb tápanyagokat, mint fehérjét és tejcukrot.

Azonban a tejtermékeken kívül rengeteg élelmiszer tartalmaz még kalciumot. Tudd meg cikkünkből, melyek ezek!

Kattintson a megtekintéshez

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×