A természet magnéziumforrásai: a hüvelyesek

Szervezetünknek folyamatosan szüksége van magnéziumra, hogy biztosítsa testünk normál működését. De milyen ételeket válasszunk, hogy biztosítsuk magnéziumszükségletünket? Mutatunk pár szuper receptet!

A különböző hüvelyesek (például: bab- és borsófélék) amellett, hogy kitűnő fehérjeforrások, számtalan vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak. Ezek közül egyik a magnézium, ami nélkülözhetetlen eleme szervezetünknek. De hogyan építsük be étrendünkbe a hüvelyes zöldségeket a borsófőzeléken és a Jókai-bablevesen túl? Kattints és lesd meg szuper receptjeinket!

Kattintson a megtekintéshez

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×