Béres mozgás – Béres CalciviD 7

Béres CalciviD 7 filmtabletta

Komplex támogatása csontok egészségéért

7érv a Béres CalciviD 7 filmtabletta mellett

 • Komplex készítmény: a 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért *
 • 800 mg kalcium 2 filmtablettában
 • D3-vitamin-tartalom - amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
 • Osteokinon formula - K1 + K2 vitaminok
 • Mikrokapszulázott K2-vitamin
 • Egyszerű adagolás: reggel és este 1-1 filmtabletta
 • 1 doboz (60 db) = 1 havi adag

* A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához. A magnézium, K-vitamin, cink és mangán hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Kinek ajánlott a CalciviD 7 filmtabletta?

Alkalmazása javasolt 50 éves vagy annál idősebb nőknek, akinél a változókor (menopauza) alatt és azt követően megnövekedett a kalcium szükséglet. 50 év feletti nőknél a változókorban a kalcium kiegészités szükséges lehet kalciumhiányos táplálkozás (például kevés tejtermékfogyasztás, fogyókúra), illetve ülá, vagy mozgásszegény életmódot esetén.


A kalcium hozzájárul a csont ásványianyag-veszteségének csökkentéséhez a változókor után lévő nőknél. Az alacsony csontásványianyag-sűrűség a csontritkulás miatti csonttörés kockázati tényezője. A kedvező hatás 50 év feletti nok esetében legalább 1200 mg kalcium napi bevitelével érhető el valamennyi forrásból. A csontritkulás miatti csonttörésnek több kockázati tényezője van. A kockázati tényezők egyikének megváltoztatása - alacsony csontásványianyag-sűrűség - nem feltétlenül eredményezi a betegség kockázatának csökkentését, ha más okok vezetnek annak kialakulásához.

Miért fontos időben figyelni a csontok egészségének fenntartására?

Az élet során a csont tömege (ezáltal sűrűsége és szilárdsága is) folyamatosan változik. Az új csontszövet képződésének sebessége az életkor előrehaladtával párhuzamosan csökken. Fiatalkorban általában az új csont mennyisége meghaladja az elveszett csontmennyiséget, de idősebb korban nőknél a menopauzát követően, a szervezete nehezebben tudja újraépíteni az elveszett csontmennyiséget. Így csontjai gyengévé és törékennyé válhatnak.

Forrás: https://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_524_A_belgyogyaszat_alapjai_2/ch03s03.html

osteokinonBéres CalciviD 7filmtabletta

 • Az Osteokinon formula tartalmazza a K-vitamin két formáját (K1- és K2-vitamin):
  • A K-vitamin szerepet játszik a normál véralvadásban, és hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
  • A K-vitamin megnevezés egy zsírban oldható vegyületcsaládot takar, amelynek a természetben előforduló tagjai jellemzően a K1-vitamin, más néven fillokinon és a K2-vitamin, azaz a menakinonok csoportja.
  • Étrendünkben a K1-vitamin forrásai főként a zöld leveles növények (spenót, saláták, brokkoli, káposzta),
  • a K2-vitaminhoz pedig inkább állati eredetű élelmiszerek, például máj, húsok, sajt, tojás fogyasztásával juthatunk hozzá.

Miért fontos komplex készítmény alkalmazása?

A csontozat egészsége szempontjából a két alapvetően fontos tápanyag a kalcium és a D3-vitamin. A kalcium a csontok legfontosabb építőköve, a szervezetben található kalcium 99%-a a csontszövetben található. Ahhoz, hogy a kalcium eljusson a tápcsatornából a csontszövetbe, elengedhetetlenül fontos a D-vitamin jelenléte is. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.


A Béres CalciviD 7 filmtabletta komplex összetételének köszönhetően magnéziumot, mangánt, cinket, valamint a K-vitaminokat is biztosít, amelyek ugyancsak hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához.

Termékinformáció

A Béres CalciviD 7 filmtabletta a csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.* *A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához. A magnézium, K-vitamin, cink és mangán hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

CalciviD7
Hatóanyagok mennyisége
2 filmtablettában
Napi beviteli
referenciaérték %-a
D3-vitamin37,5μg (1500 NE)750%
K-vitamin Osteokinon® formulában75μg100%
- ebből K1-vitamin (fillokinon)52,5μg
- ebből K2-vitamin (menakinon-7)22,5μg
Kalcium800mg100%
Magnézium150mg40%
Cink10mg100%
Mangán2mg100%
Hatóanyagok mennyisége
2 filmtablettában
Napi beviteli (%)*
D3-vitamin (37,5μg (1500 NE))750%
K-vitamin Osteokinon® formulában (75μg)100%
- ebből K1-vitamin (fillokinon) (52,5μg)
- ebből K2-vitamin (menakinon-7) (22,5μg)
Kalcium (800mg)100%
Magnézium (150mg)40%
Cink (10mg)100%
Mangán (2mg)100%

*Napi beviteli referenciaérték %-a

Adagolás

50 éves vagy annál idősebb nőknek naponta 2 db filmtabletta

x 2

A filmtablettát reggel és este, étkezés után egy pohár vízzel javasolt bevenni.

Figyelmeztetés
Vese-, máj- és epeúti megbetegedésben, szívelégtelenségben szenvedők, továbbá kumarin típusú véralvadásgátlót szedő betegek a készítmény szedését beszéljék meg kezelőorvosukkal!
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.