Béres Porcerő HYAL-GO kapszula

Az ízületek és inak rugalmasságáért *

Béres Porcerő – A piacvezető porckészítmény! **

Miért ajánljuk a Porcerő HYAL-GO kapszulát?

Napi 1 kapszula
Napi 1 kapszula
50 mg ördögcsáklya gyökér kivonat
50 mg ördögcsáklya gyökér kivonat
100 mg hialuronsav
100 mg hialuronsav

** A Béres Porcerő termékcsalád a piacvezető porckészítmény a Magyarországon forgalomban lévő porckészítmények között.
Forrás: IQVIA Pharmatrend 2022.07. országos adatok, Ízületi készítmények (02G2 OTC3 kategória), sell-out value 2022.01-07. hó alapján, Béres Porcerő márkára (teljes Porcerő termékportfolió) vonatkozóan.

Videó
Lejátszás

Miért fontos, hogy az ízületek és inak rugalmasak legyenek?

Mozgásrendszerünk egészségének támogatásához, megfelelő működéséhez jól működő és rugalmas ízületekre, terhelhető csontokra, izmokra, inakra van szükségünk. A rugalmas ízület egyik legfontosabb jellemzője az ízületi folyadék megfelelő összetétele, állaga és mennyisége. Az ízületi rést kitöltő viszkózus nedvességet, amelynek tudományos neve szinoviális folyadék, az úgynevezett szinoviális membrán termeli. A szinoviális folyadéknak számos szerepe van: táplálja a porcot, csökkenti az ízületi alkotórészek közötti súrlódást, kipárnázza az ízületet.


Az inak szerepe az izmok által generált erők továbbítása a csontok felé, ezáltal biztosítva a mozgás létrejöttét. A nagyobb terhelést jelentő mozgás, például a sport különösen nagy erő kifejtésére készteti az inakat. Így azok szerkezetének olyannak kell lennie, hogy a hétköznapi mozgások során rájuk nehezedő erő sokszorosát is elbírja.

Mivel támogathatjuk porcainkat?
talka-virag

*Az ördögcsáklya gyökér hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához. Az ördögcsáklya nemzetség (Harpagophytum) két faja Afrika déli, sivatagos területein őshonos. Nevét jellegzetes, karomszerű tüskékkel borított terméséről kapta.


Már napi 1 g gyökérnek megfelelő mennyiségű kivonat fogyasztása hozzájárul az egészséges ízületek és a megfelelő mozgékonyság fenntartásához, valamint az ízületek és inak rugalmasságához.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen előforduló nagy molekulájú poliszacharid, amely többek között a porcok és a csontok szerves állományának egyik fő összetevője. Legnagyobb koncentrációban a bőrben, az ízületi porcokban és ízületi folyadékban található meg. Igen magas a vízmegkötő képessége, aminek a szerepe, hogy az ízületi folyadék hidratált és magas viszkozitású legyen.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő állapotának, működésének fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.

hyaluron

Kiknek ajánljuk?

Sportolóknak

A rugalmas ízületek inak, valamint a mozgékonyság fenntartásáért.

Idősebb felnőtteknek és időskorúaknak

Az izületek egészségéért és rugalmasságáért.

A Béres Porcerő FORTE-val és a Béres Porcerő KOMPLEX-szel együtt szedhető.

Termékinformáció

Termékinformáció

A Béres Porcerő HYAL-GO kapszula komplex étrend-kiegészítő készítmény hialuronsavval, ördögcsáklya gyökér kivonattal, valamint C-vitaminnal. A készítményben lévő ördögcsáklya gyökér kivonat hozzájárul az ízületek és inak rugalmasságához, valamint az egészséges ízületek fenntartásához.


  • Gluténmentes, gluténérzékenyek is fogyaszthatják.
  • Laktózmentes, tejcukorérzékenyek is fogyaszthatják.
  • Cukorbetegek is fogyaszthatják.
  • Magas vérnyomásban szenvedők is fogyaszthatják.
  • Vegetáriánusok számára nem ajánlott!
  • Kérjük vegye figyelembe, hogy állati eredetű (szarvasmarha) zselatint tartalmaz.
  • Allergén anyagokat nem tartalmaz. A 1169/2011/EU rendelet alapján kötelező jelölés alá tartozó allergénekre vonatkozik.
  • Vegetáriánusok számára nem ajánlott.
    Kérjük vegye figyelembe, hogy állati eredetű (szarvasmarha) zselatint tartalmaz.

Tápérték 1 db kapszulában:
Energiatartalom 5,061 kJ (1,190 kcal), Zsír 0,0032 g, (ebből telített zsírsav 0,0032 g), Szénhidrát 0,111 g (ebből cukor 0 g), rost 0,027 g, Fehérje 0,095 g, Só 0,015 g

Hatóanyagok

Felnőttekre vonatkozó
napi beviteli referenciaérték százaléka (%)
C-vitamin
100 mg
125%
Hialuronsav (nátrium-hialuronát formájában)
100 mg
**
Ördögcsáklya gyökér száraz kivonat
50 mg
**
ebből harpagozid
6 mg
**

**napi beviteli referenciaérték nincs meghatározva

Kiszerelés: 30 db

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 kapszula

Figyelmeztetés: A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesí a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék fogyasztása 18 éves kor alatt, valamint terhes és szoptató anyák számára nem ajánlott. Epeköves betegek a termék használata előtt kérjék ki orvosuk véleményét

Gyártja és forgalmazza: Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.