Béres Porcerő FORTE

Az ízületi porcok normál működéséért*

Béres Porcerő – A piacvezető porckészítmény! **

Béres Porcerő FORTE filmtabletta

Miért ajánljuk a Béres Porcerő FORTE filmtablettát?

1500 mg glükozamin-szulfát
1500 mg glükozamin-szulfát
Komplex összetétel
Komplex összetétel
Lenyelést könnyítő bevonat
Lenyelést könnyítő bevonat

** A Béres Porcerő termékcsalád a piacvezető porckészítmény a Magyarországon forgalomban lévő porckészítmények között.
Forrás: IQVIA Pharmatrend 2022.07. országos adatok, Ízületi készítmények (02G2 OTC3 kategória), sell-out value 2022.01-07. hó alapján, Béres Porcerő márkára (teljes Porcerő termékportfolió) vonatkozóan.

Lejátszás

Mivel támogathatjuk porcainkat?

A mozgásszervrendszer passzív és aktív részből áll. A passzív részt alkotja a csontvázrendszerünk és az ízületek (melynek fontos része az ízületi porcok), míg az aktív részhez tartoznak az izmok. Ezen három alappillér egészséges működése kulcsfontosságú a mindennapi, gondmentes mozgásunkhoz.

A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melyre a mindennapjainkban legalább annyira támaszkodunk, mint csontozatunkra. A porcokat főleg kollagén rostok és proteoglikánok építik fel. Ezek a fehérjék abban különlegesek, hogy olyan szénhidrátok kapcsolódnak hozzájuk, amelyek esszenciális komponensei a glükozamin és a kondroitin-szulfát.

Ezek a molekulák porcainkban, szöveteinkben vannak jelen, melyek vízmegkötő tulajdonságuknál fogva biztosítják a porcok rugalmasságát. Helyes életmóddal, megfelelő mozgással és táplálkozással támogathatjuk porcainkat.

Mivel támogathatjuk porcainkat?
Tudjon meg többet!
6 tipp, amivel kedvezhetünk porcainknak
Tudjon meg többet!

Lenyeléskönnyítő bevonat

Lenyelést könnyítő bevonat

A Porcerő FORTE filmtabletta lenyelést elősegítő bevonattal készül annak érdekében, hogy jelentősen csökkenthető legyen a tabletták letapadásának valószínűsége a garatban vagy a nyelőcsőben. Így akár változatlan tablettaméret mellett is könnyebbé válhat a készítmény bevétele.

Kiknek ajánljuk?

Sportolóknak

Sportolás közben az ízületeink folyamatos terhelésnek vannak kitéve.

Idősebb felnőtteknek és időskorúaknak

Az ízületi porcok normál működéséért.

Termékinformáció

Termékinformáció

Béres Porcerő Forte filmtabletta komplex étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal, valamint C- és D3-vitaminnal. *A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához.


  • Gluténmentes, gluténérzékenyek is fogyaszthatják.
  • Laktózmentes, tejcukorérzékenyek is fogyaszthatják.
  • Cukorbetegek is fogyaszthatják.
  • Magas vérnyomásban szenvedők is fogyaszthatják.
  • Vegetáriánusok számára nem ajánlott!
  • Kérjük vegye figyelembe, hogy állati eredetű (szarvasmarha) zselatint tartalmaz.

Tápérték 2 db filmtablettában:
Energiatartalom 43 kJ (10 kcal), Zsír 0,048 g, amelyből telített zsírsav 0,043 g, Szénhidrát 1,9 g, amelyből cukor 0 g, Rost 0,87 g, Fehérje 0 g, Só 0,408 g.

HATÓANYAGOK
Hatóanyagok
2 db filmtablettában
Felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték százaléka
C-vitamin
120 mg
150%
D3-vitamin
30 μg (1200 NE)
600 %
Glükozamin-szulfát
1500 mg
**
Kondroitin-szulfát-nátrium
120 mg
**

**napi beviteli referenciaérték nincs meghatározva

Felnőtteknek naponta 2 filmtabletta.

A napi adagot célszerű két részletben (reggel és este) bevenni egy pohár vízzel. A készítmény étkezés közben vagy étkezéstől függetlenül is szedhető. A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni. Kiszerelések: 60 db, 90 db, 180 db

180 db = 3 hónap

Figyelmeztetés: A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik. A termék fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és véralvadást gátló gyógyszert szedők számára, illetve magas vér-, és vizelet-kalciumszint esetén, valamint kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott!

Forgalmazza: Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.