Jó szelet, jó egészséget! – A Béres is segítette az RSM vitorláscsapat felkészülését az idei Kékszalag Nagydíjra

A Kékszalagot, Európa legnagyobb presztízsű, legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyét idén 53. alkalommal, július 22. és 24. között rendezték meg a Balatonon. Az indulók között volt a tavalyi győztes, az RSM vitorláscsapat is, akiket az idei megmérettetésben a Béres is támogatott.

A természet közelsége, végtelen szabadság, sebesség, sport. Ha kimondjuk azt a szót: vitorlázás, a hétköznapi embernek ezek a szavak ugranak be elsőre, és az élmény, amit egy balatoni hajókázás adni tud. Egész más a helyzet egy vitorlásversenynél, ez utóbbi ugyanis kemény munka: a felkészülés és a megmérettetés szakértelmet, kitartást, és nem utolsósorban rengeteg energiát igényel. A One D'Or Sailing csapatából alakult, AC45-ös katamaránnal versenyző RSM vitorláscsapat ezek birtokában az idei Kékszalag Nagydíjon is kiváló teljesítményt nyújtott.
 

Kattintson a megtekintéshez

Fotó: Böröczky Bulcsú

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×