Teszteld tudásodat! Mennyi mindent tudsz a D-vitaminról?

A nyári időszakban könnyebben hozzájutunk a megfelelő mennyiséghez, ősszel-télen érdemes odafigyelnünk a megfelelő bevitelre. Igen, a D-vitaminról van szó, ami igaz napfény hatására termelődik szervezetünkben, de még nyáron is érdemes odafigyelni a táplálkozással való bevitelére, ha keveset tudunk napsütésben eltölteni. 

Hát még télen! A nyáron felhalmozott D-vitamin tartalékaink nagyjából 6 hétig tartanak ki. Ilyenkor érdemes odafigyelni, hogy olyan ételeket fogyasszunk, amik gazdagok „napfényvitaminban”, de szükség lehet étrendünk különböző készítményekkel történő kiegészítésére is. Legújabb játékunkban azt szeretnénk tudni, hogy mennyire vagy képben a D-vitaminnal kapcsolatban.

Válaszolj helyesen és nyerd meg a Béres Vita-D3 Forte 3200 NE tabletta csomagot, amivel gondoskodhatsz a megfelelő D-vitamin kiegészítésről egész télen!  

A megfejtésben segítséget nyújthat ez a cikkünk, melyben a D-vitamin témakörét járjuk körbe. 
Sok szerencsét kívánunk a játékhoz, maradjunk egészségesek! 

A játék időtartama: 2021.11.24.-2021.12.05.
Sorsolás időpontja: 2021.12.06.
A nyeremény: 1 doboz 60 db-os Béres Vita-D3 Forte 3200 NE tabletta étrend-kiegészítő készítmény
 

Nyereményjáték

Válaszoljon helyesen az alábbi kérdésre, és nyerje meg havi nyereményünket!

A legfrissebb szakmai ajánlások szerint mennyi egy átlagos felnőtt napi D-vitamin szükséglete?

Kérjük, a kvízt ezen a linken töltse ki, amennyiben az alábbi üzenetet kapja a az oldalon felugró ablakban: „Mailchimp hiba: Forgotten Email Not Subscribed."

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön a legfrissebb tartalmakról!

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az űrlapon megadott információkat használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen módon szeretne hallani felőlünk:

×